Over ons

De optimale inzetbaarheid van medewerkers is geen kwestie van geluk of pech, maar het resultaat van doelgericht handelen. Gewoon met gezond verstand.


Onze kernwaarden

Inspireren

Wij willen ondernemend Nederland blijvend inspireren en bewust maken, door middel van het delen van onze inzichten tot verbetering van de gezondheid van mens en werkomgeving

Ambitie

Gewoon goed zijn is voor ons niet voldoende. Zowel wijzelf als onze opdrachtgevers streven er naar om continue bij de besten horen in ons vakgebied. Wij willen de toon zetten in het verbeteren van mens en werkomgeving.

Samenwerken

Voor het neerzetten van een topprestatie is teamwork nodig. Daarom is onze werkwijze gebaseerd op het samen werken aan de doelstellingen en uitdagingen. En daar waar nodig nemen wij een actieve rol aan als regisseur in het gehele proces.

Daadkracht

Wij werken op basis van heldere doelen vast en gaan direct aan de slag want werken aan de inzetbaarheid van mensen vereist volgens ons niet alleen een deskundig maar ook daadkrachtige partner. De mouwen oprollen en aan de slag!

Geschiedenis

2002

Oprichting BusinessHealthSupport Risicobeheer

BusinessHealthSupport Risicobeheer wordt op gericht door Frans van Strien. De wet- en regelgeving wijzigt en het aantal betrokkenen bij verzuim blijft toenemen. Het proces van ziekteverzuim is hierdoor onoverzichtelijk met grote financiële gevolgen. BHS biedt dit overzicht door de inzetbaarheid in beeld te brengen en de regie uit handen te nemen. Zo kunnen alle betrokken partijen rekenen op deskundig en daadkrachtig advies.

2010

Oprichting ActiveWorkArbodienst

ActiveWorkArbodienst wordt opgericht. Bij het bepalen van de inzetbaarheid van medewerkers gaan wij altijd uit van wat een werknemer nog wel kan, in plaats van de nadruk te leggen op de beperkingen. Bij ActiveWorkArbodienst staat het specialisme van de Arbo arts centraal, deze bepaald namelijk of er sprake is van ziekte. Om gezonde organisaties met vitale mensen te creëren, richten wij ons onder andere op vroegonderkenning en preventie. In samenwerking met het Universitaire Medisch Centrum Groningen hebben wij tools ontwikkeld om ‘at riskers’ in de organisatie in beeld te krijgen. Wij bieden u maatwerkoplossingen voor preventie die ook CEDO erkend zijn.

2014

Overname Companion

Een logische volgende stap in onze ontwikkeling was de overname van het ICT bedrijf Companion. Hiermee hebben wij ons verzuimvolgsysteem in eigen beheer gekregen. Onze klanten krijgen hiermee toegang tot een platform waar alle betrokkenen informatie kunnen delen en onze regisseurs het proces goed kunnen aansturen en volgen. Alles wordt zo overzichtelijk in beeld gebracht en deskundig beheerd. Wij bieden een totaalpakket voor het verlagen van de risico’s en het verhogen van de inzetbaarheid.

2016

Introductie Risicofinanciering

Onze organisatie staat en onze klantenkring groeit. Vanaf nu vallen alle activiteiten onder de BHS Groep, met als naam Business Health Support. Er wordt gewerkt aan een rebranding en er worden stevige landelijke groeiambities gesteld.